-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Ugyancsak a hét híreihez tartozik
- Egyelőre nem kézilabdaklub-tulaj a város
- Akár drónt is bevethetnek a balatoni rendőrök
- Három hét és jön a Rozé, Rizling, Jazz Napok 
 
 
 
 
 
Bár valóban volt ilyen szándék, de nem tulajdonosa vagy részvényese az önkormányzat társasága a Veszprém Handball Team Zrt.-nek - válaszolta csütörtökön írásban Porga Gyula polgármester Hartmann Ferenc képviselő kérdésére. Ebben a Csarnok Kft. és a Telekom Veszprémet működtető cég közötti gazdasági kapcsolódások alakulását firtatta a Demokraták Veszprémért frakció vezetője. Felvetette, hogy a Csarnok Kft.-nek 500 millió Ft-os kölcsönszerződése mellett a kézilabdaklubnál tulajdonrész szerzését célozta tavaly egy közgyűlési döntés, amikor 50 milliós tőkeemelésről döntöttek - mint fogalmazott: nem világos, hogy kinek a térfelén pattog a labda. 
 
A napokban tájékoztattunk róla: kerékpáros és lovasrendőrök is teljesítenek majd szolgálatot a Balatonnál, és lesz helikopteres járőrözés is a nyáron, de most újabb eszköz bevetéséről írt a héten a balatontipp.hu - drónnal is figyelnek ettől a szezontól a vízirendőrök. A portál szerint ezt hatékonyan alkalmazhatják egyebek mellett a természet-, illetve környezetkárosítások felderítésénél, de könnyebben lekapcsolhatják az orvhalászokat és a szabálytalanul horgászókat is.
 
A veszprémiek számára találták ki eredetileg, de már az ország számtalan pontjáról érkezők igazítják a nyári balatoni programjukat a VeszprémFest kísérőrendezvényéhez - közölte a prémiumfesztivál ügyvezető igazgatója a Rozé, Rizling, Jazz Napok műsorának bejelentésekor szerdán. Mészáros Zoltán szerint a július 7-től 16-ig tartó gasztrokulturális eseményen az eddigieknél is nívósabb lesz a zenei kínálat: az Óváros téren, a borfalu színpadán a sztárfellépők között láthatják-hallhatják többek között Kökény Attilát, a Karácsony János Triót, Falusi Mariannt, Zsédát, a Group ’N’ Swinget, és zárásként a Tátrai Trendet. Kiderült: tartják magukat a hagyományos harminc koncert-harminc borászat szlogenhez, és az is, hogy idén már hitelkártyát is elfogadnak a pavilonoknál. Igazi különlegességként, veszprémikumként jellemezte a minifesztivált Porga Gyula polgármester, aki úgy véli: mostanra egyre többek számára vált kihagyhatatlanná. A főtámogató, Kinizsi Bank Zrt. elnöke azt tartja: hiába jelennek meg újabb és újabb hasonló kezdeményezések, kevesen vetekedhetnek a Rozé, Rizling, Jazz Napokkal - Lakatos Antal a művészet és a gasztronómiai kínálat magas nívójának tulajdonítja a sikert.  
 

2017-06-11 11:05:10
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika