Az óriási sikerû, teltházas májusi stadionkoncertjük után a Depeche Mode bejelentette, hogy visszatér Budapestre is, 2018. február 2-án lépnek fel a Budapest Arénában!

Jegyek június 26-tól kaphatók

A Depeche Mode, a modern zene egyik legnagyobb hatású mûvészei, a mai napon bejelentették, hogy jövõ télen folytatják jelenleg is futó világkörüli turnéjukat, amelynek programja fõként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerû Spirit lemezük anyagára épül.

A Global Spirit koncertkörút elsõ szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahan-t, Martin Gore-t és Andy Fletcher-t játszani, május 5. és július 23. között. A nyári európai turnét követõen a Global Spirit Tour Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielõtt a Depeche Mode visszatér Európába, 4 angol koncerttel megkezdve a téli részt, majd további fellépésekel folytatva a kontinensen.

A budapesti koncertre jegyek június 26-tól kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a 3 különbözõ kategóriájú ülõjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás elõtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehet vásárolni a Depeche Mode 2018. február 2-i budapesti koncertjére.

A Global Spirit Tour a banda 18. koncertkörútja, és 3 év kihagyás után az elsõ élõ fellépései. A turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttmûködve, hogy pénzt és figyelmet gyûjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

Bár számtalan mûvész számára jelentenek inspirációt, és a kritikusok “továbbra is korszakalkotó”-nak és “az idõ elõrehaladtával egyre jelentõsebb mûvészek”-nek tartják õket, de a több mint 100 millió eladott lemez, és a világszerte több mint 30 millió rajongó elõtt adott koncertjei ellenére a Depeche Mode még mindig nem vált önteltté. A Spirit albummal és a Global Spirit turnéval a banda továbbra is a zenei innovációt kívánja folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.