(Szeged, 1964. június 22.) zenész, rádiós és televíziós műsorvezető, szakkommentátor, szerkesztő, médiaszemélyiség.
Fizika, valamint technika szakot végezett. Szakdolgozatát és doktori disszertációját az amerikai és a magyar fizikaoktatásból írta a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Első lemezlovas tevékenysége már gimnáziumban megmutatkozott, bár a szó igazi értelmében vett buliját az egyetemen, a kollégium alagsorában rendezte. Még abban az évben kinevezték az egyetemi stúdió vezetőjének, sőt, a nagykanizsai kaszárnyában előfelvételisként is a rádióstúdió vezetését bízták rá.
Az egyetem után közel négy évre az Egyesült Államokba utazott, ahol számos munkát kipróbált, de elsődleges feladatának tekintette az ottani zenei, deejay és rádió-kultúra megfigyelését és meghonosítását Magyarországon. Dolgozott Einstein rokonainak, volt kikötői munkás, ápoló, kamionsofőr, megismerkedett Bay Zoltán világhírű fizikussal és Michael Jordan-nel. Különböző egyetemeken marketinget, dramaturgiát és elméleti fizikát tanult.
Amerikából hazatérve néhány társával megalapították Magyarország egyik első magánrádióját, a debreceni City Rádiót, melynél 4 évet töltött el. 1989-ben egy média kurzust végzett el Washingtonban. 1994 nyarán megkereste a Juventus Rádió igazgatója. A felkérésre igent mondott és a Juventus rádió a 90-es évek második felében meghatározó szereplője lett a magyar médiának. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, ceremóniamesterként, valamint producerként DJ Dominique néven. Zenélt Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, a Scooter, a 4 The ’Cause, legutóbb Emilia, illetve a Cascada fellépései után. De a Fergetegparty ott volt a Dolly Roll, a TNT, a Kozmix, a Neoton, az EDDA, Fenyő Miklós és Ákos koncertjein is. Több sikeres munka is fűződik a nevéhez Bárány Attiliával és Dave Martinnal közösen. Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak is.