Fehér Mariann szerkesztő-műsorvezető 2003-ban még egyetemi tanulmányai alatt került be az akkor még csak Budapesten szóló Klubrádió gyakornokokat képző csapatába. A Türelmi Zóna című műsorban próbálhatta ki magát először, majd a rádió adta keretek között szép lassan belekóstolhatott több műfajba is. Volt sajtótájékoztatókra futkosó riporter és tudósító, asszisztensként részt vehetett különböző tematikus magazinműsorok, majd reggeli közéleti műsorok kitalálásában és szervezésében, majd egy környezetvédelmi magazin műsorvezetőjeként is szerepelt. 2008-ban átigazolt a radiocafe csapatához, ahol Hajós András és Hegyi György műsorvezetők mellett három évig szerkesztette a „Bolhacirkusz” című hétköznaponként élőben jelentkező politikai és közéleti témákat érintő délutáni magazinműsort.

Közel 13 éves rádiós múltja közben évekig írt az Origo internetes portál Női lapozójának, helyenként magazinokba publikált különböző közéleti témákról és rövid időre a televíziózásba is belekóstolt. Budapesten zajló időszakos fesztiválok sajtófőnöki feladatát is ellátta, majd 2011-2012-ben a Budapesti Vidámpark sajtószóvivője volt.

2012. február 1-jétől indult el a megújult Juventus 103,9-en Budapesti Arcok című műsora, melyben minden hétköznap a városban élő ismert és hétköznapi példaértékű emberek életét és sorsát mutatta be. A műsor és a műfaj népszerűségének köszönhetően Mariann a Méz Rádió programjában is helyet kapott és hétfőtől csütörtökig a Méz Portréban beszélget.