-
Online
 
 
 
 
mezbanner2.jpg
 
240_120_banner_1.jpg
 
vehir_banner_170.jpg
 
 
inweb_logo.jpg
 
mti_hirfelhasznalo logo_1.jpg
 
   
 
Helyben történt
- Veszprém megyei ügyészeket díjaztak
- Drogdílereket kaptak el veszprémi rendőrök
- Óriásbábok és marionettek a Kabóciádén
 
 
Szloboda Rozália főügyészségi tisztviselőnek Vargha Ferenc-díjat, Zsohár Csaba Endréné tapolcai járási ügyészségi irodavezetőnek ügyészségi emlékgyűrűt, míg Varjú Zoltán főügyészségi ügyésznek Magyar István-díjat adott át Polt Péter legfőbb ügyész - az ügyészség napja alkalmából ismerték el a Veszprém Megyei Főügyészség több munkatársának teljesítményét. A budapesti központi esemény mellett helyi ünnepséget is tartottak, ahol Kovács Szilvia és Vajcs Nikoletta ügyészek, valamint Brenner Mónika Beáta, Krámli Bernadett és Horváth Szilvia írnokok munkáját jutalmazták oklevelekkel. 
 
Két veszprémi és két szerb gyanúsítottja van annak az ügynek, amelyben kábítószer-kereskedelem miatt folytatnak eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói. A police.hu híre szerint több mint 40 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök Veszprémben, miután egy közúti ellenőrzés során kábítószert találtak a helyi sofőröknél, és jutottak el a két külföldi dílerhez. Náluk bukkantak rá 20 kilogramm marihuánára, más tudatmódosítóra és egymillió forintra. 
 
Óriásbábokat készíthetnek, közösen festhetnek a gyerekek, a nagyobbakat interaktív szabadtéri játékok, a legkisebbeket a Kabóca Házikó meglepetései várják szombat-vasárnap a veszprémi Kolostotok és Kertekben - és természetesen sok báb- és marionett előadás látható a 24. Kabóciádé Családi Fesztivál műsorában. Óriásbábok és marionettek az idei program címe, a legtöbb produkciót is ennek megfelelően állítottak össze - mondta a Méz Rádió megkeresésekor a szervező Kabóca Bábszínház igazgatója. Székely Andrea elárulta, hogy a társulat játékterei mellett megnyílik majd Gombrich mester művészeti tanodája, és lesz fényfestés az éjszakai kalandtúrán. 
    
 

2017-06-16 10:20:56
 
Veszprémi kamera kép
Veszprémi kamera kép
A kamerák tulajdonosa és üzemeltetője az Infornax Computer.
 
 
 
 
Facebook INweb Informatika